MDF-UL Vine și El Într-o varietate Mare de Culori, decoruri și finisaje, Cu specificația că, spre deosebire de PAL, poate fi Atât mat, Cât și Lucios. Aplicarea decorului/finisajului/culorii PE MDF se face prin termoformare. Avantajele MDF-ului sunt durata mai mare de viață, posibilitatea de a rezista mai bine în spații cu umiditate ridicată plus abilitatea de a reuși modele de design mult mai complexe decat PAL-UL. Colecția Living nature combină contrastul culorilor cu o suprafață Care conține forme de ramuri, fisuri și Pori. Decorurile DIN această colecție oferă senzații optice și tactile asemănătoare materialelor lemnoase Naturale. Colecția de la Egger a fost suplimentată pentru a îndéplorini o Cerere mai mare în CEEA CE privește trenduri și Stiluri. Colecția permite combinarea diferitelor materiale, Culori și decoruri de lemn pentru a corespunde cerințelor dumneavoastră. Decorul de stejar rămâne numărul UNU în Materie de sollicitări a clienților fiind singura espèce lemnoasă Care oferă o multitudine de posibiltăți în combinații de Culori, nuanțe și fibră. Cu suprafețele FEELWOOD, Egger dorește să valorifice această espèce clasică Într-un Trend Nou. La decorurile clasice de lemn, s-au făcut modificări în Special la decorurile de rășinoase Egger oferind Noi variante de culoare.

Trendul DIN ce în ce mai sollicitat al culorii Albe Uni a fost îmbogățit. PE lănga aceasta, decorurile Negre urmează a fi prelucrate, mai ales la partea de «presque noir» unde se vor evidenția în Special diferite nuanțe. Tonuri de culoare de la portocaliu la Maro au fost adăugate. ca de exemplu nuanțe de violet. În plus, revigorarea culorilor Uni incluent și combinarea acestora cu suprafețe cu structuri de lemn sau piatră. Noutăți se regăsesc și in partea de PerfectSense Gloss și mat und au fost adăugate unele Culori Uni. Colecția Modern Classics comprennent decoruri prévenant ca și classice. Nouă este implementarea Lor prin modele de Culori sau structuri speciale ALE suprafețelor. Egger unește Lumea culorilor prin Colecția Colour systèmes. Paleta de Culori Uni a fost îmbogățită prin Culori Noi iar culorile deschise au fost actualizate și completate cu unele Noi. Un sistem de Culori imbogatit/noutati la Beton, Metal si Piatra O selecție mai mare de Culori, un spectre mai larg de Culori la lemn, materiale suplimentare și noua colecție de suprafețe FEELWOOD, lărgesc granițele pentru arhitecți și designeri de Interior. Multitudinea produselor Noi vă asigură o orientare și inspirație în Alegerea stilului dumneavoastră.

Pentru a indéplorini o Cerere mai mare in CEEA CE priveste trendurile si stilurile actuale, va aducem aproape o multitudine de produse Noi care va vor Largos vizianga asupra decorarii spatiului: mai multe Culori, un spectre mai larg de Culori ALE lemnului, materiele suplimentare si noua colectie de suprafete FEELWOOD. Colectia permite combinarea diferitelor materiale, Culori si decoruri de lemn. De exemplu, datorita noii colectii de PAL, aceeasi incapere poate fi amenajata in Stiluri diferite, in functie de ASA légat de Culori si materiale: suprafața ST86 deepskin LENGO horizontal Vine în completzone suprafeței existente deepskin linéaire respectiv Deepskin Legno. Aceasta are o așezare oblică a structurii și poate fi combinată cu Alte decoruri de lemn Orizontale sau chiar și Culori Uni cu ar fi Alb. PAL-UL (denumirea lui completă este Plăci aglomerate de lemn) este o placă realizată din lemn tocat mărunt, legat cu o rășină și peste care se aplică la cald o folie laminată cu un finisaj/Decor ales. PAL-UL vigne cu un cants ABS, adică la 90 grade. Avantajele PAL-ului sunt prețul accesibil, ușurința de integrare în orice fel de Corp de mobilier, Dar și varietatea Mare de Culori, finisaje și decoruri. Practic, PAL-UL promite produse de calitate, Cu finisaje moderne, la prețuri accesibile. Culori corpuri și uși PAL.

admin