Modelele pentru Unghii pot ramane cele mentionner mai sus, INSA manichiura cu gel ofera posibilitatea unor MODELE Poutine mai curajoase, acest Tip de manichiura rezistand, dupa cum stiti, mai mult. • Inainte de a aplica pentru prima Data Unghii false, verifica daca ai anumite alergii. • Foloseste Manusi pentru a proteja unghiile atunci cand faci treburi casnice. INSA Ideal ar fi ca manichiura pentru Nunta sa o programezi cu o zi inainte. • Aplica zilnic ulei de Masline PE Unghii si cuticule pentru a le mentine hidratate. • Unghiile artificiale «Tin» en général doua saptamani, daca sunt intrétinute corespunzator. Revino la salon daca doresti sa le «innoiesti» sau sa le Dai Jos. • Nu indeparta unghiile artificiale acasa, smulgandu-le! RISTI sa deteriorezi unghia naturala. Modelul français este unul simplu pentru brides si poate fi realizat in mai multe moduri, PE Langa cel clasic, drept sau Smiley. De exemplu Français-UL V Chevron poate fi realizat in nuante de Alb si GRI sau Alb, PE Lacul transparent.

Si, daca tot am adus vorba de français, «français-UL inversat», modelul semiluna este un Alt modèle idéal pentru brides si nu numai, care este la Moda inca din vremea faimoasei Dita von Teese. Modelele de Unghii simple pentru Mireasa pot fi realizate PE unghia naturala cu Oja Clasica sau semipermanenta, pentru a nu avea surprise neplacute, Dar in acelasi timp se pot aplica si cu gel, modelul fiind la fel de simplu si aspectul acelasi, de unghie naturala. Daca nu vreti o manichiura extravaganta si doriti ca in ziua Nuntii sa atrageti atentia asupra Altor factori, aceste modele de Unghii simple pentru Mireasa sunt fine si elegante. Unghiile miresei reprezinta un detaliu MIC, Dar important, mai ales intr-o zi atat de speciala. Daca ITI doresti altceva decat in mod obisnuit, atunci Poti opta pentru o manichiura Moderna cu aplicatii sau chiar Unghii artificiale. Pentru mine Frumos inseamna simplu, chiar si in Materie de manichiuri pentru mirese. Modèle Dantelat sau Unghii incarcate cu Pietre si alte chestii de genul eu nu mi-As face niciodata. O manichiura français simpla, impecabila mi-ar fi de ajuns. Daca ai o Rochy de Mireasa simpla, Poti apela la o manichiura mai incarcata, plina de decoratiuni.

Dimpotriva, la o Rochy foarte grea si incarcata, opteaza pentru o manichiura extrem de simpla. Ambele Elemente vor fi astfel puse in valoare fara a da impresia de Kitch.

admin